/
INSPIRACIJA ZA PRAZNIČNU TRPEZU – A LA KREM!
Sirni namaz bez aditiva i konzervansa za sve vrste ukusnih zalogaja

Mlekara Šabac predstavila je pre dva dana A la Krem sirni namaz napravljen od pažljivo biranog i kontrolisanog mleka sa domaćih farmi. Zahvaljujući njegovoj kremastoj strukturi, jedinstvenom ukusu i aromi pogodan je za pripremu svih vrsta kulinarskih specijaliteta, u šta su goste na posebnom događaju u beogradskom Saša baru uverili šef poslastičarnice hotela Hilton Beograd Marko Trpković i food blogerka Tatjana Miletić (@mytastypot). Ovi iskusni kulinarski znalci pripremali su dve vrste čizkejka i tiramisu na bazi A la Krema.
Bilo da se bavite pripremom hrane u ugostiteljskom sektoru, kao profesionalac, ili samo želite da u svom domu pripremite nešto ukusno, A la Krem je, navode u Mlekari Šabac, pravi izbor. Pakovanja su prilagođena upravo potrebama i jednih i drugih te se mogu naći i čaša od 250 g ali i kantica od 2 kg.
- Svi mi tragamo za inspiracijom tokom pripreme praznične trpeze u želji za nekim novim iskustvom, ukusom ili aromom. Kombinujući stare bakine recepte sa trendovima o kojima se često diskutuje, pravimo trenutke za pamćenje, a Mlekara Šabac Vam nudi A la Krem kao neizostavni sastojak - izjavila je Milica Jelić, direktorka marketinga u ovoj kompaniji.
Bilo da se bavite pripremom hrane u ugostiteljskom sektoru, kao profesionalac, ili samo želite da u svom domu pripremite nešto ukusno, A la Krem je, navode u Mlekari Šabac, pravi izbor. Pakovanja su prilagođena upravo potrebama i jednih i drugih te se mogu naći i čaša od 250 g ali i kantica od 2 kg.
- Svi mi tragamo za inspiracijom tokom pripreme praznične trpeze u želji za nekim novim iskustvom, ukusom ili aromom. Kombinujući stare bakine recepte sa trendovima o kojima se često diskutuje, pravimo trenutke za pamćenje, a Mlekara Šabac Vam nudi A la Krem kao neizostavni sastojak - izjavila je Milica Jelić, direktorka marketinga u ovoj kompaniji.
Vino & Fino je magazin koji se bavi vinom, vinskom i gastronomskom kulturom u Srbiji i regionu. Postoji od 2011. godine, štampa se u 11 000 primeraka i distribuira besplatno restoranima, vinotekama, hotelima, kafićima i vinarima u Srbiji, BiH i Crnoj Gori, menadžerima i direktorima većih kompanija, kao i ljubiteljima vina i finih stvari. Magazin okuplja vinske stručnjake iz Srbije i regiona, uz značajnu saradnju sa nekim od najvećih svetskih imena iz oblasti vinske kulture i gastronomije.
🡅
.webp)
(2).webp)







