/
Poznata škola kuvanja otvorila je internet forum
Il Primo, ustanova koja je već dugo važan deo naše gastro scene, u uslovima pandemije privremeno se preselila u virtuelni svet

Poznata beogradska gastro ustanova, škola kuvanja Il Primo, ovih dana preživljava veliku transformaciju: preselila se u virtuelni svet. Novo stecište iskusnih šefova, gurmana i svih onih koji žele da porazgovaraju o hrani, vinu i drugim lepim stvarima koje olakšavaju ove mučne dane smešteno je na internet forumu po imenu Il Primo škola kuvanja, svakim danom sve živahnijem i informativnijem.
Internet forum, pomalo retro forma onlajn komunikacije, pokazao se ovde kao pun pogodak jer drugi oblici društvenih mreža, ipak, ne pružaju tako široke mogućnosti za razmenu recepata, fotografija i opširnu diskusiju. Ovaj forum podeljen je na odeljke o receptima, vinu, koktelima, restoranima, a ubedljivo najživlji deo je, očekivano, onaj sa receptima: članovi se bave burgerima, azijskim jelima, supama, hlebom, picom...
Kako su napisali u dobrodošlici novim članovima foruma, u školi Il Primo imaju želju da povežu sve one kojima trenutna kriza nije ugasila volju za učenjem o gastronomiji.
- Zajednica je nastala kao produžetak Škole sa ciljem da istražujemo gastronomiju, diskutujemo i razmenjujemo znanja, nesebično ih delimo i zajedno uživamo u njima. Namenjena je ljudima svih nivoa znanja. Za sve one koji žele da nauče nešto novo o kuvanju i gastronomiji. Za sve one koji žele da budu na izvoru znanja. Za sve one koji vole da uživaju u životu a gastronomija je alat kojim to postižu - navode u školi Il Primo.
Ovaj zanimljiv i koristan poduhvat škole Il Primo i njenog osnivača Slobodana Radete nalazi se na ovoj internet adresi. Administrator foruma je, naravno, sam Slobodan Radeta, koji je u poruci u kojoj se predstavio članovima rekao da se nada da će deo atmosfere i dobre energije iz škole preneseti i u ovu mladu onlajn zajednicu.
Internet forum, pomalo retro forma onlajn komunikacije, pokazao se ovde kao pun pogodak jer drugi oblici društvenih mreža, ipak, ne pružaju tako široke mogućnosti za razmenu recepata, fotografija i opširnu diskusiju. Ovaj forum podeljen je na odeljke o receptima, vinu, koktelima, restoranima, a ubedljivo najživlji deo je, očekivano, onaj sa receptima: članovi se bave burgerima, azijskim jelima, supama, hlebom, picom...
Kako su napisali u dobrodošlici novim članovima foruma, u školi Il Primo imaju želju da povežu sve one kojima trenutna kriza nije ugasila volju za učenjem o gastronomiji.
- Zajednica je nastala kao produžetak Škole sa ciljem da istražujemo gastronomiju, diskutujemo i razmenjujemo znanja, nesebično ih delimo i zajedno uživamo u njima. Namenjena je ljudima svih nivoa znanja. Za sve one koji žele da nauče nešto novo o kuvanju i gastronomiji. Za sve one koji žele da budu na izvoru znanja. Za sve one koji vole da uživaju u životu a gastronomija je alat kojim to postižu - navode u školi Il Primo.
Ovaj zanimljiv i koristan poduhvat škole Il Primo i njenog osnivača Slobodana Radete nalazi se na ovoj internet adresi. Administrator foruma je, naravno, sam Slobodan Radeta, koji je u poruci u kojoj se predstavio članovima rekao da se nada da će deo atmosfere i dobre energije iz škole preneseti i u ovu mladu onlajn zajednicu.
Vino & Fino je magazin koji se bavi vinom, vinskom i gastronomskom kulturom u Srbiji i regionu. Postoji od 2011. godine, štampa se u 11 000 primeraka i distribuira besplatno restoranima, vinotekama, hotelima, kafićima i vinarima u Srbiji, BiH i Crnoj Gori, menadžerima i direktorima većih kompanija, kao i ljubiteljima vina i finih stvari. Magazin okuplja vinske stručnjake iz Srbije i regiona, uz značajnu saradnju sa nekim od najvećih svetskih imena iz oblasti vinske kulture i gastronomije.
🡅
.webp)
(2).webp)







