/
Škola kuvanja Il Primo ponovo je otvorena!
Prvi čas biće održan 16. marta, i to na temu mediteranske kuhinje
TAGOVI: hrana

Poznata beogradska škola kuvanja Il primo ponovo radi! Upis za novu grupu online kursa Mediterraneo 1 već je otvoren, a prvi čas biće održan za dve nedelje, 16. marta 2021. Časovi se održavaju utorkom u trajanju od dva sata i program je zamišljen tako da polaznici kuvaju ručak za sebe i ukućane, a koncept isti kao i pre. Kuva se mediteranska hrana, spiskovi za nabavku stižu nedelju dana ranije i svi recepti su dostupni u pisanom obliku uz kompletno uputstvo za pripremu i nabavku namirnica. Takođe, polaznici dobijaju i privatni link ka video snimku časa koji može da posluži kao dobar podsetnik za neko naredno kulinarenje. Cena kursa je 8.500 dinara i uključuje 6 termina.
Il Primo škola kuvanja je od početka pandemije svakog dana besplatno slala recepte svima koji su to želeli i prijavili se na njihovu mejling listu. Nažalost, bila je prinuđena i da zatvori svoja vrata na godinu dana. U razgovoru za Vino & Fino, u februaru prošle godine, Slobodan Radeta, osnivač i vlasnik, rekao je da je škola zatvorena prvi put posle deset godina.
Škola je prestala sa radom i pre nego što je donesena Odluka o zabrani rada objekata u ugostiteljskoj delatnosti. To je jednostavno moralo da se desi. U kontaktu smo sa hranom, posao je takav da prosto nismo mogli da dozvolimo dalji rad. Situacija je ozbiljna za sve, tako i za nas koji radimo u industriji hrane i pića.
Il Primo škola kuvanja je od početka pandemije svakog dana besplatno slala recepte svima koji su to želeli i prijavili se na njihovu mejling listu. Nažalost, bila je prinuđena i da zatvori svoja vrata na godinu dana. U razgovoru za Vino & Fino, u februaru prošle godine, Slobodan Radeta, osnivač i vlasnik, rekao je da je škola zatvorena prvi put posle deset godina.
Škola je prestala sa radom i pre nego što je donesena Odluka o zabrani rada objekata u ugostiteljskoj delatnosti. To je jednostavno moralo da se desi. U kontaktu smo sa hranom, posao je takav da prosto nismo mogli da dozvolimo dalji rad. Situacija je ozbiljna za sve, tako i za nas koji radimo u industriji hrane i pića.
TAGOVI: hrana
Vino & Fino je magazin koji se bavi vinom, vinskom i gastronomskom kulturom u Srbiji i regionu. Postoji od 2011. godine, štampa se u 11 000 primeraka i distribuira besplatno restoranima, vinotekama, hotelima, kafićima i vinarima u Srbiji, BiH i Crnoj Gori, menadžerima i direktorima većih kompanija, kao i ljubiteljima vina i finih stvari. Magazin okuplja vinske stručnjake iz Srbije i regiona, uz značajnu saradnju sa nekim od najvećih svetskih imena iz oblasti vinske kulture i gastronomije.
🡅
.webp)
(2).webp)







