/
Tisa je otvorena!
Tisa je a la carte restoran sa fokusom na lokalne sastojke i sa vinskom kartom na kojoj dominiraju organska i prirodna vina

Restoran Tisa, dugoočekivani projekat Vanje Puškara, jednog od najtalentovanijih šefova na ovim
prostorima, konačno će za par dana biti zvanično otvoren. Od sinoć, pa sve do ponedeljka kada
restoran i počinje sa radom, traje takozvani soft opening, vreme namenjeno za prijatelje, novinare,
poslovne saradnike i partnere, kao i šefove iz drugih restorana i dragih ljudi iz ugostiteljskog sektora.
Tisa je a la carte restoran sa fokusom na lokalne sastojke i sa vinskom kartom na kojoj dominiraju organska i prirodna vina., a posluje kao i popularni Puškarov bistro Iva, u okviru New Balkan Cusine koncepta.
Šef kuhinje je Nenad Živković koji predvodi posvećeni tim mladih profesionalaca, a prema onome što smo sinoć imali priliku da probamo, ne sumnjamo u to da će Tisa pomeriti granice domaćeg ugostiteljstva.
Sam prostor fenomenalno izgleda, i šik i prefinjeno, veoma je prostran, ima i sprat i “podrum”, sav u rastinju, i podeljen je u nekoliko odvojenih celina sa prelepom baštom.
prostorima, konačno će za par dana biti zvanično otvoren. Od sinoć, pa sve do ponedeljka kada
restoran i počinje sa radom, traje takozvani soft opening, vreme namenjeno za prijatelje, novinare,
poslovne saradnike i partnere, kao i šefove iz drugih restorana i dragih ljudi iz ugostiteljskog sektora.
Tisa je a la carte restoran sa fokusom na lokalne sastojke i sa vinskom kartom na kojoj dominiraju organska i prirodna vina., a posluje kao i popularni Puškarov bistro Iva, u okviru New Balkan Cusine koncepta.
Šef kuhinje je Nenad Živković koji predvodi posvećeni tim mladih profesionalaca, a prema onome što smo sinoć imali priliku da probamo, ne sumnjamo u to da će Tisa pomeriti granice domaćeg ugostiteljstva.
Sam prostor fenomenalno izgleda, i šik i prefinjeno, veoma je prostran, ima i sprat i “podrum”, sav u rastinju, i podeljen je u nekoliko odvojenih celina sa prelepom baštom.
Vino & Fino je magazin koji se bavi vinom, vinskom i gastronomskom kulturom u Srbiji i regionu. Postoji od 2011. godine, štampa se u 11 000 primeraka i distribuira besplatno restoranima, vinotekama, hotelima, kafićima i vinarima u Srbiji, BiH i Crnoj Gori, menadžerima i direktorima većih kompanija, kao i ljubiteljima vina i finih stvari. Magazin okuplja vinske stručnjake iz Srbije i regiona, uz značajnu saradnju sa nekim od najvećih svetskih imena iz oblasti vinske kulture i gastronomije.
🡅
.webp)
(2).webp)







