/
Crna ovca

Bulevar Zorana Đinđića 125, Novi Beograd
064 8055196
www.crnaovca.rs
Konačno, domaći brend zanatskih sladoleda Crna ovca počeo je ozbiljno da se širi po glavnom gradu. Dok se na Dorćolu, Vračaru i u Novom Sadu već uveliko ližu njihovi sladoledi, od decembra prošle godine i stanovnici Novog Beograda imaju svoju Crnu ovcu, i to najveću do sada. Budući da je novi lokal prostraniji nego ostali, odlično je mesto za prezentaciju novih proizvoda poput keksića od čokolade, maka i limuna što su zapravo kolači koji se u ovoj sladoledžinici prave i koriste u ledenim poslasticama oduvek, samo što nije bilo dovoljno prostora da se predstave onako kako bi trebalo. Takođe, zanimljiv novitet, trenutno dostupan samo u lokalu na Novom Beogradu je cookie dough, pasterizovano testo za kolače koje se prodaje u teglicama i konzumira sveže. Naravno, sladoledi su i dalje u prvom planu, a u poslednjih nekoliko meseci, ovi majstori za sladoled, napravili su veliki broj novih ukusa od kojih obavezno morate da probate makar tri: krempitu, jogurt mango i ječmeni slad sa granolom u karamelizovanoj beloj čokoladi.
064 8055196
www.crnaovca.rs
Konačno, domaći brend zanatskih sladoleda Crna ovca počeo je ozbiljno da se širi po glavnom gradu. Dok se na Dorćolu, Vračaru i u Novom Sadu već uveliko ližu njihovi sladoledi, od decembra prošle godine i stanovnici Novog Beograda imaju svoju Crnu ovcu, i to najveću do sada. Budući da je novi lokal prostraniji nego ostali, odlično je mesto za prezentaciju novih proizvoda poput keksića od čokolade, maka i limuna što su zapravo kolači koji se u ovoj sladoledžinici prave i koriste u ledenim poslasticama oduvek, samo što nije bilo dovoljno prostora da se predstave onako kako bi trebalo. Takođe, zanimljiv novitet, trenutno dostupan samo u lokalu na Novom Beogradu je cookie dough, pasterizovano testo za kolače koje se prodaje u teglicama i konzumira sveže. Naravno, sladoledi su i dalje u prvom planu, a u poslednjih nekoliko meseci, ovi majstori za sladoled, napravili su veliki broj novih ukusa od kojih obavezno morate da probate makar tri: krempitu, jogurt mango i ječmeni slad sa granolom u karamelizovanoj beloj čokoladi.
Vino & Fino je magazin koji se bavi vinom, vinskom i gastronomskom kulturom u Srbiji i regionu. Postoji od 2011. godine, štampa se u 11 000 primeraka i distribuira besplatno restoranima, vinotekama, hotelima, kafićima i vinarima u Srbiji, BiH i Crnoj Gori, menadžerima i direktorima većih kompanija, kao i ljubiteljima vina i finih stvari. Magazin okuplja vinske stručnjake iz Srbije i regiona, uz značajnu saradnju sa nekim od najvećih svetskih imena iz oblasti vinske kulture i gastronomije.
🡅








.webp)
(2).webp)