/
Naš Žabar
TAGOVI: takmičenje

Čuveni restoran Žabar, od prošle godine, nakon renoviranja, postao je Naš Žabar, mesto za odlične zalogaje u kojima se prepliću međunarodna i balkanska kuhinja i za podjednako odličan izbor vina. Akcenat je na što više lokalnih i organskih namirnicama prilikom pripreme jela, a nešto zbog čega se gosti ovde rado vraćaju definitivno je sveže ulovljen smuđ u prepoznatljivom Žabar sosu.
Naš Žabar
Kej Oslobođenja bb, Beograd
Naš Žabar
Kej Oslobođenja bb, Beograd
TAGOVI: takmičenje
Vino & Fino je magazin koji se bavi vinom, vinskom i gastronomskom kulturom u Srbiji i regionu. Postoji od 2011. godine, štampa se u 11 000 primeraka i distribuira besplatno restoranima, vinotekama, hotelima, kafićima i vinarima u Srbiji, BiH i Crnoj Gori, menadžerima i direktorima većih kompanija, kao i ljubiteljima vina i finih stvari. Magazin okuplja vinske stručnjake iz Srbije i regiona, uz značajnu saradnju sa nekim od najvećih svetskih imena iz oblasti vinske kulture i gastronomije.
🡅








.webp)
(2).webp)