/
Nova vinska večera u restoranu Enso
U saradnji sa InVitto, distributerom ekskluzivnih vina i drugih alkoholnih pića, InVitto, uparena je selekcija etiketa sa specijalno osmišljenim degustacionim menijem
TAGOVI: fino

U restoranu Enso će devetnaestog aprila biti održana nova vinska večera - pravo hedonističko putovanje uz najkvalitetnija vina i ukuse koji će upotpuniti užitak. U saradnji InVitto, distributerom ekskluzivnih vina i drugih alkoholnih pića, InVitto, uparena je selekcija etiketa sa specijalno osmišljenim degustacionim menijem.
Meni:
1. Kameno vino - Čitluk / Tortelina sa gamborima
2. Pinot Grigio - Ruffino / terin od zeca i sladoled od banane & karija
3. PepeNero Rosso - Cignomoro / Orada sa knedlama sa šljivama
4. Chianti Classico - Ruffino / Rolovana jagnjetina, njoke sa tartufima (premijerno sa novog menija)
5. Yamazakura Japanese Blended Whiskey - Snikers kolač
Cena po osobi iznosi 3500 dinara, a u cenu je uračunato 5 gangova degustacionog menija, koje prate 4 čaše vina i čaša viskija.
TAGOVI: fino
Vino & Fino je magazin koji se bavi vinom, vinskom i gastronomskom kulturom u Srbiji i regionu. Postoji od 2011. godine, štampa se u 11 000 primeraka i distribuira besplatno restoranima, vinotekama, hotelima, kafićima i vinarima u Srbiji, BiH i Crnoj Gori, menadžerima i direktorima većih kompanija, kao i ljubiteljima vina i finih stvari. Magazin okuplja vinske stručnjake iz Srbije i regiona, uz značajnu saradnju sa nekim od najvećih svetskih imena iz oblasti vinske kulture i gastronomije.
🡅








.webp)
(2).webp)