Objavljeno 16 novih nosilaca titule Master of Wine

The Institute of Masters of Wine sada broji 409 vinskih eksperata iz 30 zemalja

TAGOVI: vino
objavljeno 16 novih nosilaca titule master of wine
Broj nosilaca titule Master of Wine porastao je na više od 400, izborom novih šesnaest vinskih eksperata koji su postali članovi prestižnog globalnog kluba. Kako je saopštio The Institute of Masters of Wine, šesnaest kandidata iz devet zemalja uspešno je položilo seriju izuzetno zahtevnih ispita i dobilo privilegiju da pored svojih imena dodaju titulu MW.

Novi nosioci titule su Majk Best (Velika Britanija), Nik Bilak (Velika Britanija), Bins Boton (Ujedinjeni Arapski Emirati), Dvejn Kouts (Australija), Žaklin Koul Blison (Kanada), Roasin Kerli (Irska), Trejsi Dobin (Francuska), Hajdi Hansen (Norveška), Kristof Hejnen (Belgija), Anet Lejsi (Australija), Ido Levinson (Izrael), Vilijam Lou (Velika Britanija), Džefri Mos (Kanada), Rej O'Konor (Velika Britanija), Endi Porter (Velika Britanija) i Luiz Vilson (Kanada). Sa njima, Institut broji 409 članova iz 30 zemalja.

Novi članovi su, kako navode u Institutu, dokazali razumevanje svih aspekata vinskog sveta, položivši teorijski i praktični deo ispita, i napisavši originalan istraživački rad o vinu, iz ugla umetnosti, ili pak prirodnih ili društvenih nauka.

Druga "berba" nosilaca titule MW pokazuje, kako kažu u Institutu, nastavak trenda internacionalizacije članstva ovog čuvenog tela. Najveći broj nosilaca titule Master of Wine dolaze iz Velike Britanije, Kanade, Novog Zelanda, Francuske, Kanade i Australije
TAGOVI: vino
Vino & Fino je magazin koji se bavi vinom, vinskom i gastronomskom kulturom u Srbiji i regionu. Postoji od 2011. godine, štampa se u 11 000 primeraka i distribuira besplatno restoranima, vinotekama, hotelima, kafićima i vinarima u Srbiji, BiH i Crnoj Gori, menadžerima i direktorima većih kompanija, kao i ljubiteljima vina i finih stvari. Magazin okuplja vinske stručnjake iz Srbije i regiona, uz značajnu saradnju sa nekim od najvećih svetskih imena iz oblasti vinske kulture i gastronomije.
🡅
×