Počele su onlajn obuke za ugostitelje i hotelijere

Profesionalci u ugostiteljskom poslu mogu besplatno da saznaju kako se lideri u ovom biznisu prilagođavaju trenutnoj krizi i da ta saznanja primene u svom poslu

počele su onlajn obuke za ugostitelje i hotelijere
Švajcarska grupa Winsedswiss, koja se bavi obrazovanjem u industriji usluga, tokom aprila i maja održava dvanaest vebinara, to jest onlajn obuka za menadžment i zaposlene u ugostiteljskom poslu. U ponudi su dva programa, Hospitality Resilience Talks i Hospitality Resilience Journey, u kojima će zaposleni u ovom sektoru, najteže pogođenom aktuelnom krizom, saznati, kroz iskustva veterana industrije, kako se veliki "igrači" prilagođavaju trenutnom stanju.

Prvi program podrazumeva online intervjue sa međunarodnim liderima u ugostiteljskom biznisu. U intervjuima, iz svog iskustva, lideri pričaju kako su se njihove kompanije prilagodile ekonomskoj recesiji, koja su rešenja primenili za ponovno pokretanje preduzeća i koje savete imaju za prevazilaženje ovog teškog perioda u ugostiteljskoj delatnosti. Do sada, svoje biznis priče ispričali su Žan Klod Bivera, izvršni direktor TAG Heuer i Eli Vanije, predsednik Hovione Holding Ltd. i i partner odgovoran za evropsku kancelariju Chevrillon & Associés SCA. Njih dvojica su i članovi Savetodavnog odbora Winsedswiss grupe. Osim intervjua, pokrenuti su i online razgovori koje vodi professor Rej F. Junijus.

Za gledanje intervjua i učestvovanje u razgovorima, potrebno je registrovati se na ovom linku,

Drugi deo Hospitality Resilience programa je Hospitality Resilience Journey. Sastoji se od nekoliko vebinara, namenjenih srednjim i izvršnim menadžerima. Prvi vebinar održan je u ponedeljak, 21. aprila, a gost je bio Pol Dibrile, osnivač hotelskog lanca ACCOR. On je i član savetodavnog odbora Winsedswissa.

Svi vebinari su potpuno besplatni, a zainteresovani mogu da se registruju na sajtu kompanije.

- Verujemo da je u ovom trenutku celoj ugostiteljskoj industriji potrebna velika pomoć i mi kao obrazovna ustanova želimo da doprinesemo tako što ćemo olakšati pristup relevantnim znanjima za ovaj sektor. - objasnio je Raj F. Junijus.

Winsedswiss grupa posluje u Švajcarskoj, Rumuniji i Srbiji. Osnovali su je Dušan Vilms, uspešan poslovni čovek i dugogodišnji generalni direktor METRO Cash & Carry Rumunija, I profesor Rej F. Junijus iz čuvene Ecole Hotelière de Lausanne (EHL), jedne od najprestižnijih obrazovnihustanova u svetu iz oblasti hotelijerstva I ugostiteljstva.
Vino & Fino je magazin koji se bavi vinom, vinskom i gastronomskom kulturom u Srbiji i regionu. Postoji od 2011. godine, štampa se u 11 000 primeraka i distribuira besplatno restoranima, vinotekama, hotelima, kafićima i vinarima u Srbiji, BiH i Crnoj Gori, menadžerima i direktorima većih kompanija, kao i ljubiteljima vina i finih stvari. Magazin okuplja vinske stručnjake iz Srbije i regiona, uz značajnu saradnju sa nekim od najvećih svetskih imena iz oblasti vinske kulture i gastronomije.
🡅
×