/
Žig Čuvarkuća za Rubinov Prokupac
Višestruko nagrađeno vino dobilo je važno priznanje Privredne komore Srbije
TAGOVI: hrana

Rubinov Prokupac je novi proizvod u paleti poznatih brendova iz Srbije, koji će biti nosilac žiga Čuvarkuća. Domaćim proizvodima znak Čuvarkuća, izdat od strane Privredne komore Srbije, daje potvrdu da imaju natprosečan kvalitet, na nivou ili iznad uvoznih proizvoda iz date kategorije.
Kvalitet Rubinovog Prokupca potvrđuju i dve nove medalje u 2020.godini: AWC Vienna International Wine Challenge– srebrna medalja, i Decanter World Wine Awards - srebrna medalja.
Rubinov Prokupac je savršeno, čisto i jako dopadljivo vino. Hrana uz koju se preporučuje jesu tradicionalna srpska jela, dimljeno i suvo meso, sve vrste crvenog mesa, teleće i jagnjeće pečenje, kao i divljač.
Enolozi vinarije Rubin još osamdesetih godina prošlog veka sagledali su važnost prokupca i podigli zasade ove stare srpske sorte grožđa. Danas Rubin gaji prokupac na čak pedeset hektara. Plantaže ove sorte se nalaze na šest različitih lokacija u Srbiji: Bačina, Grevci, Jasenje, Žitorađa, Dragovac i Bojnik.
Žig Čuvarkuća edukuje potrošače o važnosti kupovine tih proizvoda, kao i o njihovom visokom kvalitetu i domaćem poreklu. Kupujući proizvode sa oznakom Čuvarkuća potrošači obezbeđuju kvalitetnije i zdravije proizvode od domaćih sirovina u svojim domovima i bolje mesto za život i rad u Srbiji, za sadašnje i buduće generacije.
Kvalitet Rubinovog Prokupca potvrđuju i dve nove medalje u 2020.godini: AWC Vienna International Wine Challenge– srebrna medalja, i Decanter World Wine Awards - srebrna medalja.
Rubinov Prokupac je savršeno, čisto i jako dopadljivo vino. Hrana uz koju se preporučuje jesu tradicionalna srpska jela, dimljeno i suvo meso, sve vrste crvenog mesa, teleće i jagnjeće pečenje, kao i divljač.
Enolozi vinarije Rubin još osamdesetih godina prošlog veka sagledali su važnost prokupca i podigli zasade ove stare srpske sorte grožđa. Danas Rubin gaji prokupac na čak pedeset hektara. Plantaže ove sorte se nalaze na šest različitih lokacija u Srbiji: Bačina, Grevci, Jasenje, Žitorađa, Dragovac i Bojnik.
Žig Čuvarkuća edukuje potrošače o važnosti kupovine tih proizvoda, kao i o njihovom visokom kvalitetu i domaćem poreklu. Kupujući proizvode sa oznakom Čuvarkuća potrošači obezbeđuju kvalitetnije i zdravije proizvode od domaćih sirovina u svojim domovima i bolje mesto za život i rad u Srbiji, za sadašnje i buduće generacije.
TAGOVI: hrana
Vino & Fino je magazin koji se bavi vinom, vinskom i gastronomskom kulturom u Srbiji i regionu. Postoji od 2011. godine, štampa se u 11 000 primeraka i distribuira besplatno restoranima, vinotekama, hotelima, kafićima i vinarima u Srbiji, BiH i Crnoj Gori, menadžerima i direktorima većih kompanija, kao i ljubiteljima vina i finih stvari. Magazin okuplja vinske stručnjake iz Srbije i regiona, uz značajnu saradnju sa nekim od najvećih svetskih imena iz oblasti vinske kulture i gastronomije.
🡅








.webp)
(2).webp)